Wednesday 15th May 2024

Οδηγός δώρων: Για το BFF

November 27, 2022 by rduz
No Comments

2017 UPDATE: Πιστεύουμε ακόμα ότι πρόκειται για μερικές ιδέες δώρων διασκέδασης για τον καλύτερο φίλο σας, αλλά ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε τις τελευταίες ιδέες δώρων για επαγγελματίες. Ο καλύτερος φίλος: Ένα άλλο δύσκολο να δοθεί άτομο. Αυτό θα ποικίλει ευρέως με βάση το πώς “μεγάλο” ένα δώρο που συνήθως ανταλλάσσετε – αλλά εδώ είναι μερικά πράγματα που θα ήθελα να εξετάσω. Κυρίες, τι παίρνετε για το δώρο του καλύτερου φίλου σας φέτος; Έχουμε προηγουμένως καλύψει δώρα για τις μαμάδες, τα MILs και τους μέντορες που μοιάζουν με μαμά (με το “ζωντανό” pinterest board εδώ), καθώς και δώρα για παιδιά όπως οι σύζυγοι, οι πατέρες, οι αδελφοί και οι φίλοι (με το ζωντανό πίνακα Pinterest εδώ) . Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τις προτάσεις, κάτω από το άλμα … Σημειώστε ότι όπως και με άλλους οδηγούς θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον πίνακα Pinterest για τις καλύτερες ιδέες δώρων PAL, αν βρούμε κάτι άλλο στο σημείο ή στους αναγνώστες προτείνουν κάτι φοβερό. Εδώ είναι το πράγμα: Αισθάνομαι ότι μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία που θέλετε όλα. Λέω λοιπόν, πάρτε το BFF σας ένα GiftCard στο Nordstrom ή Sephora, και τότε εσείς οι δύο μπορείτε να πάτε και να κάνετε μια μέρα από αυτό – παίρνοντας χρώματα, δοκιμάζοντας διαφορετικά προϊόντα κ.λπ. (επίσης καλό για κάρτες δώρων: iTunes. : Το Avatar του Χόλιγουντ χρειάζεται εντελώς ένα νέο χτένισμα.)

Αν είναι σαν εσένα, το BFF σας είναι ίσως τρελό απασχολημένο. Την ξεκινήστε σε μια εικονική προσωπική υπηρεσία βοηθού όπως φανταχτερά χέρια ή ρωτήστε την Κυριακή. (Αναγνώστες, έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποια υπηρεσία είναι η αγαπημένη σας;)
Η απόκτηση σχετικών με την προπόνηση για φίλους ή αγαπημένους είναι πάντα δύσκολο, επειδή δεν θέλετε να τους προσβάλλετε κατά λάθος όταν θέλετε να τους φέρετε χαρά. Ακόμα: Μου αρέσουν οι ιδρωμένες μπάντες ως ένα καταπληκτικό headband για το γυμναστήριο (που ίσως φαίνεται χαριτωμένο ενώ τρέχει τα πράγματα στο δρόμο για το σπίτι). Για μεγαλύτερα δώρα, φυσικά μπορείτε να πάρετε την φορητή τεχνολογία της σαν ένα Fitbit, μερικά κοσμήματα Fitbit, μια συνδρομή classpass, ή, hey, απλά κλείστε μια τάξη για τους δυο σας για αυτή την υποβρύχια κλώση ή barre τάξη που πεθαίνει να δοκιμάσει ότι εσείς σας … Πραγματικά… δεν έχω.

Η εύρεση ενός καλού βιβλίου για ανάγνωση δεν είναι ποτέ το πρόβλημά μου – απλά βρίσκοντας το χρόνο να το διαβάσετε. Ακόμα, αν το BFF σας είναι το είδος που χρειάζεται προτάσεις, αυτό το βιβλίο Amy Poehler έχει πάρει καταπληκτικές κριτικές. (Οποιαδήποτε αγαπημένα καραμέλα εγκεφάλου, κυρίες; Μου άρεσε ένα από τα πιο πρόσφατα βιβλία της Sophie Kinsella, έχω τον αριθμό σας …)
Ίσως ο φίλος σας να αγαπά τον καφέ … ίσως έχει κάτι ισχυρότερο στο ποτήρι της. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το μπλουζάκι χωρίς BPA (το οποίο είναι επίσης φούρνο μικροκυμάτων, καταψύκτη και ασφαλές πλυντήριο πιάτων) φαίνεται υπέροχο. (Είμαι επίσης ένας σημαντικός ανεμιστήρας της Anne Taintor Stuff, είτε για BFFs είτε, ξέρετε, τον εαυτό σας.)
Αναβάλω τον οδηγό του Kanye East της αφίσας για το πώς να αγοράσετε κοσμήματα για τις γυναίκες, αλλά θα πω: Αυτά τα σκουλαρίκια φαίνονται υπέροχα για μια (απλά μαντέψτε εδώ) που δέχεται το άγνωστο χρυσό είδος της γυναίκας.

Κυρίες, τι παίρνετε για τον καλύτερο φίλο σας φέτος; Τι έχετε πάρει στο παρελθόν που ήταν ένα πραγματικά εκπληκτικό δώρο; Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα διαφημιστικό πρόγραμμα θυγατρικών που σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα μέσο για να κερδίσουμε αμοιβές συνδέοντας με το Amazon.com και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.