Wednesday 15th May 2024

Ειδοποίηση Deal: Η τεράστια εκδήλωση του Shopbop

January 17, 2023 by rduz
No Comments

2018 UPDATE: Ψάχνετε για τις επιλογές μας από την πώληση του Shopbop του 2018; Επιθεωρήστε τα ιδανικά εδώ.
Πιστεύω ότι το ShopBop έχει αυτή τη μεγάλη κλιμακωτή πώληση δύο φορές το χρόνο – είναι μια τεράστια προσφορά, καθώς περιλαμβάνει πολλά πράγματα που δεν κυκλοφορούν συχνά. Έτσι, εδώ είναι οι λεπτομέρειες: Χρησιμοποιήστε τον κώδικα BigEvent15 για να λάβετε 15% off παραγγελίες $ 250+, 20% off παραγγελίες $ 500+, καθώς και 25% off ordes $ 1k+. Η μόνη μάρκα που αποκλείζεται είναι ο Stuart Weitzman, τουλάχιστον όσο μπορώ να πω, έτσι μπορείτε πραγματικά να καθαρίσετε μερικά φανταστικά εμπορικά σήματα, όπως το Ferragamo, το LK Bennett, η Rebecca Minkoff, η Tory Burch, η Kate Spade, ο Hunter, το MZ Wallace, , Vintage Vuitton, καθώς και συλλογή Jet Michael Kors ‘Jet. (Μου αρέσει ιδιαίτερα η συλλογή κοσμημάτων μόδας-είναι πάντα το ισχίο καθώς και ενδιαφέρον.) Σημειώστε ότι από τότε που το Shopbop έχει από την Amazon, προσφέρεται η Prime Shipping (έχουν μια γενική συμπληρωματική ναυτιλιακή πολιτική 3 ημερών). Οι επιστροφές είναι δωρεάν. Η πώληση τελειώνει στις 7 Μαρτίου.
Μερικά από τα προτιμώμενα κομμάτια μου για δουλειά καθώς και το Σαββατοκύριακο είναι κάτω. Μερικές γενικές μάρκες που πρέπει να αναζητήσουν περιλαμβάνουν την Diane von Furstenberg, το μαύρο φωτοστέφανο, τον εξοπλισμό, καθώς και το Smythe. Για το Σαββατοκύριακο, φανταστική επιλογή denim από το Rag καθώς και το οστό, το πλαίσιο, καθώς και το ρεύμα/Elliott.
Κυρίες, ποια είναι τα αγαπημένα σας; Οποιοσδήποτε τύπος κλασικών θα αρπάζετε στην πώληση ή έχετε τραβήξει τα μοντέρνα πράγματα στο ShopBop;

Από ιστότοπους που αγαπάμε

Καλλιτέχνης Q & A: Andrea Ferrigno.the Stripe

Όλα όσα χρησιμοποίησα την περασμένη εβδομάδα, 8.24.22. Η λωρίδα

7 Φθινόπωρο 2022 Τάσεις στυλ Η καλά ντυμένη ζωή

Powered by PubExchange

Leave a Reply

Your email address will not be published.