Wednesday 15th May 2024

Ξεχάστε με όχι: Ταξιδιού υπηρεσίας

December 20, 2022 by rduz
No Comments

Εδώ είναι μια διασκεδαστική ερώτηση που ελπίζουμε ότι είναι υποθετική: τι είστε πολύ τρομοκρατημένοι να ξεχνάτε για ταξίδια υπηρεσιών; Τι θα πήγαινα έξω και να φτάσουμε αμέσως αν συνειδητοποιήσατε ότι το είχατε ξεχάσει;

Για μένα η απάντηση είναι πάντα η τσάντα μακιγιάζ μου. (Ή, όταν θηλάζα, κάποιο κρίσιμο μέρος της αντλίας.) Είναι δύσκολο να ξεχάσουμε τα ρούχα, τα παπούτσια, τα εσώρουχα – και μπορείτε να πάρετε σχεδόν οποιοδήποτε χαρτί με φαξ ή να σας στείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Αλλά αν ξεχάσετε να συσκευάσετε την τσάντα μακιγιάζ σας, BAM, εσείς απροσδόκητα πρέπει να πάτε στο φαρμακείο και να ξοδέψετε αμέσως $ 40- $ 60. (Εκτός αν σας αρέσει το φανταχτερό μακιγιάζ, οπότε υποθέτω ότι είναι ένα ταξίδι στο πλησιέστερο Sephora.) Λόγω αυτού του λόγου που κανονικά μεταφέρω την τσάντα μακιγιάζ μου μαζί μου – δεν το ελέγχω, ακόμη και στην πύλη. Αυτό πάντα με κάνει να αισθάνομαι απολύτως μάταιος και τρελός, αλλά μπορεί να είναι ένα πραγματικά κρίσιμο συστατικό!

(Ένα άλλο περίεργο πράγμα που κάνω όταν ταξιδεύω: Κτυπάω μόνο όταν συνειδητοποιώ τι είναι αυτό που έχω ξεχάσει. Υπάρχει πάντα κάτι!)
Κυρίες, τι γίνεται με εσάς; Έχετε κάποιες διασκεδαστικές ιστορίες για να ξεχνάτε τα κρίσιμα πράγματα για ταξίδια υπηρεσίας – και πώς αντιμετωπίσατε;
PSST: Εδώ είναι τα ταξίδια υπηρεσίας αναγνωστών Corporette Must-Haves:

< >

Εικόνα: Ανατομία μιας τσάντας μακιγιάζ, που αρχικά μεταφορτώθηκε στο Flickr από τον Meenakshi Madhavan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.